Sosyal Medya

Güncel

Emin’den yine darbe çağrısı

Emin Çölaşan, son MGK toplantısının yapıldığı salonda Atatürk fotoğrafı bulunmamasını bahane edip askeri “görev”e davet etti. AK Parti hükümeti ve Tayyip Erdoğan’a karşı askerin “daha fazla sessiz kalmaması”nı isteyen Çölaşan, “Geçmişte güvendiğimiz orduya bundan sonra da güvenmek istiyoruz” diyerek, açıkça darbe çağrısı yaptı.



İŞTE O YAZI:

(...) Buharlaşan fotoğraf olayı acaba askerlerin içine sinmiş miydi?

(...) Varsayalım sinmedi!.. O halde, herhangi bir tepki gösterdiniz veya ilgilileri uyardınız mı? (...)
Sizler sessiz kaldıkça motora daha fazla gaz veriyorlar.
(...) Geçmişte güvendiğimiz ve bundan sonra da güvenmek istediğimiz ordumuz böylesine durumlara düşürüldüyse, sorumluluk sizdedir Sayın ve pek muhterem Paşalarım.
Siz sessiz kaldıkça, siz tavır koymaktan, hatta ağzınızı bile açmaktan korktukça, bırakın o salonda indirilen Atatürk fotoğrafını bir yana, başınıza daha neler gelecek neler... (...) Niçin korkuyor, neden çekiniyorsunuz ki teslim bayrağını böyle çektiniz?
Korkacak neyiniz var yaaa, Allah rızası için söyleyin Paşalarım.


Emin Çölaşan / SÖZCÜ

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.

Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM